Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 12 oktober 2015

Levendige discussie tijdens D66-debat: Flevoland en zes gemeenten, hoe lang nog?

Op zaterdag 10 oktober hebben D66 leden en geïnteresseerden uit de regio deelgenomen aan het debat met als thema: Flevoland en zes gemeenten, hoe lang nog? D66 Eerste Kamerlid Hans Engels, Roderik Ponds van Atlas voor Gemeenten en D66 gedeputeerde Michiel Rijsberman gaven allereerst afzonderlijk hun kijk op de zogenaamde decentralisatie van ons bestuur. Daarna kon onder leiding van regiovoorzitter Oscar Mendlik de zaal reageren en met elkaar in gesprek gaan. Namens de D66 thema-afdeling Democratie & Rechtsstaat reflecteerde Herman Wilmer op de inleiders en kon vanuit het debat nuttige informatie mee naar Den Haag terugnemen. Den Haag en Almere waren dus deze middag even heel dicht bij elkaar.