Steun ons en help Nederland vooruit

Shasta Rötscheid

Statenlid en lijstduwer

37 jaar

Toerisme en recreatie, Openbaar vervoer, Kunst en cultuur, Vergunningverlening en handhaving, Juridische zaken. Lid IPO Algemene Vergadering. Project: Omgevingsdienst (OFGV)

Woonplaats: Almere
E-mail: s.rotscheid@flevoland.nl
Twitter: https://twitter.com/ShastaRotscheid

Biografie: Ik ben geboren in Amersfoort en grotendeels opgegroeid in Dronten. Sinds twee jaar woon ik samen met mijn vriend in Almere. Ik heb rechten gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als advocaat arbeidsrecht en ondernemingsrecht in Amsterdam.

Waarom wil je in de Provinciale Staten? Flevoland is een jonge provincie en nog volop in ontwikkeling. Dat biedt prachtige kansen, maar daarvoor is het wel cruciaal dat de provincie ambitie heeft en lef toont. Niet denken binnen de gebaande paden, maar openstaan voor vernieuwing. Daar wil ik de komende vier jaar graag mijn bijdrage aan leveren.
In de Provinciale Staten wil ik mij inzetten voor: de komende vier jaar wil ik mij graag inzetten voor de verdere ontwikkeling van Flevoland, met name op de gebieden (jeugd)werkgelegenheid, bereikbaarheid en toerisme & recreatie.

Meer van Shasta Rötscheid